|OM & KONTAKT

Ayudante er - her i en lang tankestreng (der skal muligvis stoppes for at trække vejret, når det læses):


Helene Steensby, uddannet bachelor i HA.it, har arbejdet som it-projektleder hos TDC, havde en iværksætter i maven og startede eget skobrand, skoeventyret varede i 6 år, og gav et kæmpe indblik i PR, branding og markedsføring. Fik masser af hands-on erfaring med events, i særdeleshed ved afholdelse af 2 årlige modeshows samt andre events.


Efter de hårde år detailbranchen led under fra 2009 og frem, lukkede jeg skofirmaet og fik job i webfirmaet e-shoes, derefter hjalp jeg webshoppen CarlaCarla på vej, hvilket ledte til etablering af Ayudante. Ayudante - er et niche firma som hjælper virksomheder, specielt detailforretninger, gerne i modebranchen da mit branchekendskab her også kommer mine kunder tilgode - til at få etableret en online profil, få søsat webshops, afholdt events og kundearrangementer som styrker branding af butikken samt øger salget.


Alt kan lykkedes hvis man har en positiv tilgang til det, hvis man tænker muligheder og ikke begrænsninger og hvis man udfordrer sig selv og tænker ud af boksen...

+45 40409677

Kontakt | Email HELENE@CUTECONCEPT.DK | Telefon +4540409677